Olvass, Tanulj, Kérdezz bátran!

Internetes Vállalkozások

Internetes Vállalkozások

Mi az a csalitermék?

2015. február 12. - Karczag Róbert

Mi az a csali termék?

stacked-books.JPG

A csali termék nem más, mint egy ajándék az új érdeklődőnknek, amit fel tudunk ajánlani az e-mail címéért cserébe. Fontos, hogy ez a termék legyen megnyerő, szépen kidolgozott, hogyha az érdeklődőnk megkapja, érezze úgy, hogy egy jól kidolgozott tudásanyagot kapott.

Fontos, hogy a honlapunkon elérjük, hogy az illetőnek kelljen a tudás anyag, így nem elég csak annyit a honlapunkra kiírni, hogy „ingyen e-book” vagy bármi más. A cím legyen figyelemfelkeltő, indíthatunk akár egy kérdéssel is, hogy minél jobban cselekvésre ösztönözzük érdeklődőnket.

pl: „Az öt legnagyobb MLM-es tévhít!”,”Hogyan varázsoljuk az érdeklődőinket ajtónk elé?”, „10 egyszerű trükk, hogy még több érdeklődőd legyen.”

Ha ilyen és ehhez hasonló szövegeket használunk elég jó arányban fogunk a látogatóktól e-mail címet kapni a dokumentumunkért cserébe.

Ha pedig megvan az e-mail cím, akkor folytathatjuk is az e-mailes kampányunkat, ahol szintén hatalmas sikereket lehet elérni ha jól csináljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://internetesvallalkozasok.blog.hu/api/trackback/id/tr837164517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása