Olvass, Tanulj, Kérdezz bátran!

Internetes Vállalkozások

Internetes Vállalkozások

Dolgozz papíron!

2015. február 10. - Karczag Róbert


Dolgozz papíron!white-pen.jpg

Manapság az emberek zöme mindent gépen csinál. Azon csinálja a mindennapi munkát, azon olvassa a cikkeket, talán még a számlák befizetését is gépen tölti ki.

Ez természetesen nagyban megkönnyíti mindenki munkáját, de van pár dolog, amit érdemes még a régi módszerekkel, papírral és tollal csinálni.

Ha már megvannak a céljaid érdemes azokat papírra vetni.

Fontos, hogy tűzz ki hozzá dátumokat is, hogy tudd, mikorra szeretnéd pontosan elérni az adott célt.
Amennyiben sikerül papírra vetni a célokat sokkal motiváltabb leszel, ha pedig lesz, idő mikor elcsüggetsz, akkor csak nézz rá a papírra, hogy tudd milyen messze is vagy a célodtól.

Fontos az is, hogy tarts sorrendet! Melyek azok a célok, amelyeket minél előbb elszeretnél érni? Lehetnek ezek kisebb célok is. A nagyobbakat bontsd kisebb részekre, hogy egyszerűbb legyen megvalósítani őket és elérhesd azt, amit igazán szeretnél. Legyen szó, anyagi függetlenségről, egy boldog párkapcsolatról, bármiről.

A bejegyzés trackback címe:

https://internetesvallalkozasok.blog.hu/api/trackback/id/tr917125635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása